Vandaag

VANDAAG is hét advocatenkantoor op het gebied van het personen- en familierecht in de regio Midden-Nederland. Niet alleen hebben wij alles in huis om het ingewikkelde en vaak emotionele proces van uit elkaar gaan volledig te faciliteren, ook bieden wij zorg daar omheen. Naast zeer ervaren en gespecialiseerde advocaten en mediators beschikken wij over een deskundig netwerk op het gebied van financieel en notarieel advies maar ook op het gebied van psychische zorg en opvoedondersteuning.

VANDAAG richt zich niet alleen op het afwikkelen van een echtscheiding of een verbreking van een samenwoning, door middel van mediation of in een procedure. Wij houden ons bezig met het personen- en familierecht in de brede zin.

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamminggeboortehuwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met familiebetrekkingen. Daarbij valt te denken aan:

  • het wijzigen van de zorgregeling
  • het verkrijgen of wijzigen van gezag
  • geschillen in het kader van gezagsuitoefening (bv in verband met de schoolkeuze voor een kind of in het geval van een verhuizing van één van de ouders)
  • vervangende toestemming voor de erkenning van een kind
  • de vaststelling of wijziging van alimentatiebijdragen, maar ook
  • spoedprocedures (bv een kort geding in verband met de verkoop van een woning)
  • een second opinion (bv wanneer je behoefte hebt aan een frisse kijk op een reeds lopende zaak of twijfelt aan het verloop van jouw zaak. Of je wilt het concept convenant in een mediationtraject laten beoordelen door een eigen advocaat).

Wij staan voor heldere communicatie en zijn betrokken bij onze cliënten. De drie advocaat-mediators van VANDAAG zijn aangesloten bij de Vereniging familierecht advocaten mediators (vFAS) en het MfN-register (MfN). Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voldoen aan de hoogste standaard.

We hebben alle drie ruime ervaring op het gebied van het personen- en familierecht. Wij zijn een hecht team, dat met elkaar overlegt en elkaar aanvult.


Vrijblijvend eerste advies

Overweeg je een scheiding, of gaan jullie uit elkaar? Bel of mail ons gerust. In een eerste geheel vrijblijvend telefonisch contact brengen wij de situatie in kaart en nemen we de mogelijkheden met je door. Wij schatten in of jullie zaak in aanmerking komt voor mediation. Wij nemen de tijd om te bespreken welke aanpak het best bij jou en jullie past.

 

VANDAAG-nieuwtjes:

VANDAAG biedt een gratis Kindgesprek aan

VANDAAG is ook gespecialiseerd in scheidende ondernemers

Regel je scheiding snel in een week!

Sta sterk: VANDAAG coacht je in je mediation

Alles rondom je scheiding achter één deur

Ons netwerk denkt VANDAAG nog met je mee

Lees de Brief aan alle gescheiden ouders van Nederland

Ook is VANDAAG op de hoogte van de laatste jurisprudentie

Mr. Annet Siebenga

Mr. Annet Siebenga

Advocaat sinds: 2000

Mediator sinds: 2006

Aangesloten bij: nova, VFAS, MFN en RvR.

Bijzonderheden: Annet staat op de lijst van ervaren mediators van de rechtbank. Zij is bijzonder curator van minderjarigen. Annet heeft twee zoons en een dochter.

Mail Annet: siebenga@vandaagadvocaten.nl

‘’Ik zie mijzelf als betrokken en oplossingsgericht; ik ben altijd op zoek naar het beste resultaat, zowel op het persoonlijke als op het financiële vlak. Het is mijn tweede natuur geworden om de verschillende kanten van een zaak te doorzien, zowel in procedures als in mediations. Wanneer je je bewust bent van het belang van de ander, bereik je meer.‘’

Mr. Mieke Haverkort

Mr. Mieke Haverkort

Advocaat sinds: 2004

Mediator sinds: 2011

Aangesloten bij: nova, VFAS, MFN en RvR.

Bijzonderheden: Mieke staat op de lijst van ervaren mediators van de rechtbank en wordt in opdracht van de rechtbank ingeschakeld om minderjarigen bij te staan in geval van gesloten uithuisplaatsing. Mieke is moeder van een zoon en twee dochters

Mail Mieke: haverkort@vandaagadvocaten.nl

‘Ik ben betrokken bij mijn cliënten, maar behoud tegelijkertijd mijn nuchtere kijk. Ik doorzie daardoor vaak snel de knelpunten in een juridische kwestie. Met een zowel oplossingsgerichte als doortastende houding behoud ik een goede sfeer in het gesprek en kom ik tot snelle resultaten.’’

 

 

Mr. Karen Lans

Mr. Karen Lans

Advocaat sinds: 2002

Mediator sinds: 2011

Aangesloten bij: nova, VFAS, MFN en RvR.

Bijzonderheden: Karen heeft ruime ervaring met het bijstaan van ondernemers. Zij is actief als lid van de Mixed Lionsclub Utrecht Novum (president in boardjaar 20014/2015) en oprichter en lid van de Leidsche Rijn Netwerkclub Highlights. Karen is moeder van een zoon en een dochter.

Mail Karen: lans@vandaagadvocaten.nl

‘Ik geloof stellig in de kracht van samenwerking en een open communicatie. De cliënt kent de feiten. Ik ken het recht. Samen zorgen we voor de juiste strategie en de beste resultaten.’