Ons netwerk

VANDAAG gelooft in een totaalaanpak. Uit elkaar gaan is veel meer dan het treffen van een juridische regeling. Scheiden heeft een enorme impact op het persoonlijke welzijn en het welzijn van de kinderen. Bovendien heeft het gevolgen voor jullie financiële situatie, jullie woonsituatie en bijvoorbeeld (de toekomst van) jouw bedrijf.

Wij werken nauw samen met een breed netwerk van deskundigen die voor jouw zaak en situatie van belang zijn:

Ellen Huijsmans

InMotie Psychologie te Utrecht

InMotie staat voor het mensen in beweging krijgen en houden als ze emotioneel of psychisch uit balans zijn of dreigen te raken.

Simone Spanjaard

Opvoed Inzicht te Utrecht

Opvoedinzicht voor ouders en kinderen, met praktische tips en pedagogische inzichten voor grote én kleine vragen over opvoeden.

Jasper Nobel

Grafhorst Notarissen Notariskantoor te Utrecht

De notaris gespecialiseerd in het familierecht en erfrecht. Regel de voogdij en/of bewind voor kinderen en de aanwijzing van een executeur in een testament

Patrick Esselink

Juist! Echtscheidingsfiscalisten te Apeldoorn

Bij Juist! Echtscheidingsfiscalisten wordt hoogwaardig fiscaal echtscheidingsadvies verstrekt aan zakelijke dienstverleners, advocaten, mediators, ondernemers en particulieren.

Xavier Crince le Roy

Xantèr B.V. te Utrecht

Xantèr kan worden ingeschakeld voor adviezen over eigen woning financiering, ontslag uit de hoofdelijke aansprakelijkheid en hypotheekmogelijkheden voor een nieuwe woning.

Mediation Leidsche Rijn VANDAAG