Over VANDAAG

VANDAAG is hét advocatenkantoor in de regio Midden‑Nederland op het gebied van het personen- en familierecht met vestigingen in Bilthoven en Utrecht Leidsche Rijn.

Ervaren en betrokken specialisten

Niet alleen hebben wij alles in huis om het ingewikkelde en vaak emotionele proces van uit elkaar gaan volledig te faciliteren, ook bieden wij zorg daar omheen.

Naast zeer ervaren en gespecialiseerde advocaten en mediators beschikken wij over een deskundig netwerk op het gebied van financieel en notarieel advies maar ook op het gebied van psychische zorg en opvoedondersteuning.

VANDAAG richt zich niet alleen op het afwikkelen van een echtscheiding of een verbreking van een samenwoning, door middel van mediation of in een procedure. Wij houden ons bezig met het personen- en familierecht in de brede zin.

VANDAAG is aangesloten bij de Vereniging familierecht advocaten mediators (vFAS) en het MfN-register (MfN).

Alle advocaten van VANDAAG Advocaten en Mediators hebben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied “personen- en familierecht” als specialisatie geregistreerd. Deze registratie brengt de verplichting met zich mee om kennis en kunde op dit rechtsgebied voortdurend op peil te houden, door middel van het volgen van cursussen en opleidingen.

Wij staan voor heldere communicatie en zijn betrokken bij onze cliënten. Wij zijn een hecht team, dat met elkaar overlegt en elkaar aanvult.

Overweeg je een scheiding, of gaan jullie uit elkaar? Bel of mail ons gerust. In een eerste geheel vrijblijvend telefonisch contact brengen wij de situatie in kaart en nemen we de mogelijkheden met je door. Wij schatten in of jullie zaak in aanmerking komt voor mediation. Wij nemen de tijd om te bespreken welke aanpak het best bij jou en jullie past.

Personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met familiebetrekkingen. Daarbij valt te denken aan:

  • het wijzigen van de zorgregeling
  • het verkrijgen of wijzigen van gezag
  • geschillen in het kader van gezagsuitoefening (bv in verband met de schoolkeuze voor een kind of in het geval van een verhuizing van één van de ouders)
  • vervangende toestemming voor de erkenning van een kind
  • de vaststelling of wijziging van alimentatiebijdragen, maar ook
  • spoedprocedures (bv een kort geding in verband met de verkoop van een woning)
  • een second opinion (bv wanneer je behoefte hebt aan een frisse kijk op een reeds lopende zaak of twijfelt aan het verloop van jouw zaak. Of je wilt het concept convenant in een mediationtraject laten beoordelen door een eigen advocaat).

Lees verder

Goed om te weten

VANDAAG biedt een gratis Kindgesprek aan

VANDAAG is ook gespecialiseerd in scheidende ondernemers

✓ Regel je scheiding snel in een week!

✓ Sta sterk: VANDAAG coacht je in je mediation

✓ Vrijblijvend eerste adviesgesprek

✓ Alles rondom je scheiding achter één deur.

✓ Ons netwerk denkt VANDAAG nog met je mee

✓ Lees de Brief aan alle gescheiden ouders van Nederland

✓ Ook is VANDAAG op de hoogte van de laatste jurisprudentie

✓ Gratis telefonisch consult

VANDAAG is aangesloten bij

logo_mfn
logo_fas
logo_nova