Tarieven

Voor iedere dienst hanteren wij een eigen tarief. Meer informatie hierover, lees je hieronder. Daarnaast is het in sommige gevallen mogelijk om een beroep te doen op gefinancierde rechtsbijstand (www.rvr.org).

Mediation

In mediations hanteren wij een uurtarief van € 200,- exclusief 21% BTW voor de beide echtgenoten gezamenlijk (dus ieder € 100,- per uur). Wij voeren in mediations een gratis kindgesprek als het kind 8 jaar of ouder is. Uiteraard alleen op verzoek van de beide ouders.

Het is voorts mogelijk om een vaste prijs af te spreken.

Ter gelegenheid van de intake zal jullie specifieke situatie worden bekeken en een pakketprijs op maat kunnen worden overeengekomen.

Individuele coaching en relatietherapie

Voor individuele coaching hanteren wij een uurtarief van €100,- exclusief 21% BTW. Het gaat hier om de niet-juridische begeleiding van mensen, die bijvoorbeeld te maken hebben met vraagstukken op het gebied van het (al dan niet) beëindigen van hun relatie of hulp bij het staande blijven in een echtscheidingsperiode.

Ook kan het hier gaan om adviezen over hoe om te gaan met een ex-partner, wanneer bijvoorbeeld de omgang niet loopt of de communicatie niet stroomt.

Voor relatietherapie rekenen wij een uurtarief van €150,- exclusief 21% BTW voor jullie samen.

Wij kunnen jullie helpen de communicatie te verbeteren en de relatie weer te laten stromen, maar ook bij het na echtscheiding eenvoudiger komen tot de uitvoering van het gezamenlijk ouderschap.

Stenen Hart Header - VANDAAG

Procederen en advies

In advieszaken en voor het voeren van procedures rekenen wij een uurtarief van €200,- exclusief 21% btw. Dit is ook het tarief dat wij hanteren wanneer wij als advocaat worden ingeschakeld voor een second opinion in een (lopende) procedure of een mediation.

Procederen En Advies - VANDAAG

De voordelen van VANDAAG

✓ VANDAAG biedt een gratis Kindgesprek aan

✓ VANDAAG is ook gespecialiseerd in scheidende ondernemers

✓ Regel je scheiding snel in een week!

✓ Sta sterk: VANDAAG coacht je in je mediation

✓ Vrijblijvend eerste adviesgesprek

✓ Alles rondom je scheiding achter één deur

✓ Ook is VANDAAG op de hoogte van de laatste jurisprudentie

✓ Ons netwerk denkt VANDAAG nog met je mee

✓ Lees de Brief aan alle gescheiden ouders van Nederland

✓ Gratis telefonisch consult

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op