VANDAAG Advocaten en Mediators

i.v.m. het
coronavirus is het gratis spreekuur alleen
telefonisch.
VANDAAG Advocaten en Mediators heeft twee vestigingen in de omgeving van Utrecht, beide centraal gelegen en goed bereikbaar. Neem vrijblijvend contact op voor een eerste advies.

Vrijblijvend eerste advies

Overweeg je een scheiding, of gaan jullie uit elkaar? Bel of mail ons gerust. In een eerste geheel vrijblijvend telefonisch contact brengen wij de situatie in kaart en nemen we de mogelijkheden met je door. Wij schatten in of jullie zaak in aanmerking komt voor mediation en nemen de tijd om te bespreken welke aanpak het best bij jou en jullie past.

Gratis telefonisch consult

Een telefonisch eerste consult kan altijd. Tijdens dit telefoongesprek kan iedereen terecht voor vragen en advies. Dus bel gerust, we nemen het graag met je door.

In verband met het coronavirus is er geen inloopspreekuur, tot nader order. Voor vragen of voor hulp kunt u ons altijd gratis en verblijvend bellen op telefoonnummer 030-2210190.

Contact

VANDAAG Advocaten en Mediators is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren. Het is mogelijk op verzoek ‘s avonds afspraken te plannen.

Tel: 030 221 0190
Mail: info@vandaagadvocaten.nl

Of gebruik het contactformulier onderaan de pagina.

Locaties

Bilthoven, Spoorlaan 10A
Kaart & routeplanner
 
Utrecht Leidsche Rijn, Proostwetering 41
Bedrijvenverzamelpand Flexizone
Kaart & routeplanner

VANDAAG is aangesloten bij

logo_mfn
logo_fas
logo_nova