Ons netwerk

VANDAAG gelooft in een totaalaanpak. Uit elkaar gaan is veel meer dan het treffen van een juridische regeling. Scheiden heeft een enorme impact op het persoonlijke welzijn en het welzijn van de kinderen. Maar ook heeft het gevolgen voor bijvoorbeeld jouw financiële situatie, (de toekomst van) jouw bedrijf, jouw testament en jouw woonsituatie. Wij werken nauw samen met een breed netwerk van deskundigen die voor jouw zaak en situatie van belang kunnen zijn:

Ellen Huijsmans

InMotie Psychologie te Utrecht

InMotie staat voor het mensen in beweging krijgen en houden als ze emotioneel of psychisch uit balans zijn of dreigen te raken.

Jasper Nobel

Everest Legal Notariaat  Notariskantoor te Utrecht

De notaris gespecialiseerd in het familierecht en erfrecht. Regel de voogdij en/of bewind voor kinderen en de aanwijzing van een executeur in een testament

Rian Meddens

Phychogoed te Utrecht

Psychogoed biedt een online cursus aan, om ouders die scheiden te leren hoe zij hun kinderen in deze moeilijke periode het beste kunnen begeleiden.

Simone Spanjaard

Opvoed Inzicht te Utrecht

Opvoedinzicht voor ouders en kinderen, met praktische tips en pedagogische inzichten voor grote én kleine vragen over opvoeden.

Patrick Esselink

Juist! Echtscheidingsfiscalisten te Apeldoorn

Bij Juist! Echtscheidingsfiscalisten wordt hoogwaardig fiscaal echtscheidingsadvies verstrekt aan zakelijke dienstverleners, advocaten, mediators, ondernemers en particulieren.

George van der Geest

EQ-fit te De Meern

Op sportieve wijze werken aan het verhogen van je EQ. Het EQ is essentieel voor je algemene welzijn: hoe je omgaat met situaties, met emoties van jou zelf en van anderen en met dingen die je niet kunt veranderen.

VANDAAG is aangesloten bij

logo_mfn
logo_fas
logo_nova