Advocatenkantoor Bilthoven

 

Advocaten-
kantoor Bilthoven

Ons advocatenkantoor VANDAAG Advocaten is gespecialiseerd op het gebied van personen- en familierecht. Met onze vestigingen in Utrecht Leidsche Rijn en Bilthoven vertegenwoordigen we de regio Midden-Nederland. Overweeg je om uit elkaar te gaan of hebben jullie besloten om te scheiden? Onze specialisten van VANDAAG Advocatenkantoor in Bilthoven helpen je graag. Met onze deskundige begeleiding staan we voor je klaar om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. We denken graag verder dan het juridische gedeelte en hebben daarom ook aandacht voor eventuele kinderen, de financiële en de emotionele kant. Onze advocaten en mediators zijn betrokken, klantgericht en deskundig. 

Mediation VANDAAG Advocatenkantoor Bilthoven

Wat is een mediationtraject? Bij mediation proberen beide partijen met behulp van een mediator tot een oplossing te komen. Bij het vinden van de oplossing gaat het er niet om wie juridisch gelijk heeft. Er hoeft bij dit traject dus geen rechter tussen beide partijen te komen.

Mediation is vaak de meest geschikte keuze wanneer er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Er worden dan goede afspraken gemaakt over de toekomst van de opvoeding en de zorg van de kinderen. Het mediationtraject is uiteraard geschikt voor mensen die nog op goede voet uit elkaar kunnen gaan, maar ook als meningsverschillen tussen twee mensen onoverbrugbaar lijken, kan mediation de oplossing zijn. Onder goede begeleiding wordt het conflict opgelost in plaats van dat het in een procedure wordt uitvergroot.

Mediation VANDAAG Advocatenkantoor Bilthoven

Bij ons Advocatenkantoor in Bilthoven werken mensen die gespecialiseerd zijn in mediation. Zij begeleiden je op een professionele wijze door het hele proces.

Mediation VANDAAG Advocatenkantoor Bilthoven

Scheiden bij VANDAAG Advocatenkantoor Bilthoven

Wanneer je gaat scheiden, kan dit geregeld worden door middel van een mediationtraject of door beiden een eigen advocaat in te schakelen. Deze advocaten kunnen soms alsnog onderling overleggen. Zij zorgen er dan voor dat de afspraken worden genoteerd. Ook zorgen zij voor de gerechtelijke bekrachtiging. Mocht het zo zijn dat tussen de beide advocaten geen overeenstemming kan worden bereikt, dan kan er over de punten van geschil worden geprocedeerd bij de rechter. 

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op met VANDAAG Advocaten en mediators.

VANDAAG Advocaten en Mediators is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.
Het is mogelijk op verzoek ‘s avonds afspraken te plannen.

Procederen bij de rechter

  Procederen Bij De Rechter

  Het kan natuurlijk voorkomen dat jullie het over bepaalde zaken niet eens worden, zoals de hoogte van de (kinder- en/of partner-)alimentatie, de verdeling van jullie gemeenschap van goederen of de invulling van de zorg voor de kinderen. In deze gevallen is procederen noodzakelijk. De kwestie wordt dan aan een rechter voorgelegd. Tijdens een procedure zorgt de advocaat ervoor dat jouw verhaal zo duidelijk mogelijk verteld wordt. Uiteindelijk doet de rechter dan een bindende uitspraak voor beide partijen. Wanneer je het niet eens bent met deze uitspraak, dan kun je in de meeste gevallen nog in hoger beroep gaan.

  Onze advocaten van VANDAAG Advocatenkantoor Bilthoven hebben verstand van zaken en begrip voor de omstandigheden. We begeleiden de gang naar de rechter van het begin tot het einde.

  Heb je vragen? Neem nu contact op met VANDAAG Advocaten en mediators. Het eerste telefoongesprek is geheel vrijblijvend. 

  Onze advocaten van VANDAAG Advocatenkantoor Bilthoven hebben verstand van zaken en begrip voor de omstandigheden. We begeleiden de gang naar de rechter van het begin tot het einde.

  Heb je vragen? Neem nu contact op met VANDAAG Advocaten en mediators. Het eerste telefoongesprek is geheel vrijblijvend. 

  Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

  Tijdens dit contact nemen we samen met jou de mogelijkheden door. Omdat iedere situatie verschillend is, nemen we de tijd om te kijken welke aanpak het beste past bij de situatie. Ook kijken we tijdens dit gesprek of jullie zaak in aanmerking komt voor mediation.