Advocatenkantoor Leidsche Rijn

VANDAAG is hét advocatenkantoor in de regio Midden‑Nederland op het gebied van het personen- en familierecht. We hebben vestigingen in Utrecht Leidsche Rijn en in Bilthoven. Overwegen jullie uit elkaar te gaan? VANDAAG Advocatenkantoor Leidsche Rijn heeft alles in huis om jullie te adviseren en het proces volledig te faciliteren. Met zorg voor eventuele kinderen én met aandacht voor de juridische, de financiële en de emotionele kant. De advocaten en mediators van VANDAAG zijn deskundig, klantgericht en betrokken. 

Mediation VANDAAG Advocatenkantoor Leidsche Rijn

In een mediationtraject kom je, zonder tussenkomst van een rechter, tot een regeling waar beide partijen zich in kunnen vinden en die aan alle belangen tegemoet komt. Als er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, is mediation vaak de meest geschikte keuze. Voor de kinderen is het van groot belang dat de ouders samen goede afspraken maken over de toekomst van de opvoeding en zorg voor de kinderen.

Advocatenkantoor Leidsche Rijn is gespecialiseerd in mediation en begeleidt je op professionele wijze door het gehele proces.

Mediation Advocatenkantoor Leidsche Rijn - VANDAAG

Advocatenkantoor Leidsche Rijn is gespecialiseerd in mediation en begeleidt je op professionele wijze door het gehele proces.

Mediation Advocatenkantoor Leidsche Rijn - VANDAAG

Scheiden bij VANDAAG Advocatenkantoor Leidsche Rijn

Een echtscheiding kan worden geregeld door middel van mediation of door ieder een eigen advocaat in te schakelen. Wanneer ieder een eigen advocaat heeft, kan de echtscheiding soms alsnog in onderling overleg worden afgewikkeld. De advocaten zorgen dan samen voor een juiste notatie van de afspraken en voor de gerechtelijke bekrachtiging. Wanneer geen overeenstemming kan worden bereikt, is het mogelijk om over de geschilpunten te procederen bij de rechter.

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op met VANDAAG Advocaten en mediators.

VANDAAG Advocaten en Mediators is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.
Het is mogelijk op verzoek ‘s avonds afspraken te plannen.

Procederen bij de rechter

  Procederen Bij De Rechter - Vandaag

  In sommige gevallen is procederen onontkoombaar. Jullie worden het bijvoorbeeld niet eens over de hoogte van de (kinder- en/of partner) alimentatie, de invulling van de zorg voor de kinderen of de verdeling van de gemeenschap van goederen. In dat geval wordt de kwestie aan de rechter voorgelegd. De advocaat zorgt er in dit geval voor dat jouw verhaal zo duidelijk mogelijk aan het licht komt. De rechter doet uiteindelijk een uitspraak die voor beide partijen bindend is. Je kunt in de meeste gevallen in hoger beroep, wanneer je het niet eens bent met de uitspraak.

  De advocaten van VANDAAG Advocatenkantoor Leidsche Rijn begeleiden de gang naar de rechter van begin tot eind. Wij hebben kennis van zaken en begrip en respect voor de omstandigheden.

  Vrijblijvend gesprek

  In een eerste gratis en vrijblijvend telefonisch consult brengen wij de situatie in kaart en nemen we de mogelijkheden met je door. Wij schatten in of jouw zaak in aanmerking komt voor mediation. We nemen de tijd om te bespreken welke aanpak het best bij jou en jullie past.

  Heb je vragen? Neem nu contact op met VANDAAG Advocaten en mediators.

  Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

  Neem dan vrijblijvend contact met ons op